Dies Diem Docet

-den ena dagen är den andres lärare

 

Kan de vara dags för medarbetarna att utvecklas, inspireras och motiveras? 

 

”Mod, Passion och Action”

Vi människor måste hela tiden framåt och allting är ständigt under utveckling eller avveckling.

Detta gäller företag, jobb eller våra personliga relationer. Robert berättar om sin syn på ledarskap och medarbetarskap där han menar att alla har ansvar för utvecklingen, och att det ofta är bara detaljer som skiljer vinnare och förlorare. Han säger att bästa sättet att förutsäga framtiden är att själva skapa den.

 

Vi lever idag med en massiv global konkurrens vilket gör att vi på alla plan måste vara kreativa och flexibla. Detta beskrivs med goda exempel i förläsningen och visar att motgångar kan få många människor att överträffa sig själva, att tro på sin egen förmåga är nyckeln till framgång.

 

Roberts föreläsningar innehåller mycket humor och skapar positiva känslor hos åhörarna vilket tydligt syns i kundernas kommentarer. Det är med mycket mod, en stor portion passion, inlevelse och mycket action som han levererar i en mycket inspirerande föreläsning.

 

Vem är Robert?

Robert är både 60-talist och VD på Skellefteå Airport. Han ger i sina föreläsningar åhöraren inspiration att våga tänka i nya banor. Han har under åren samlat på sig intryck och kunnande från många områden och har stor kompetens inom medarbetarskap, ledarskap och strategi.
Han har varit chef, styrelsemedlem och styrelseordförande i flera större bolag samt innehar en Executive Master of Business and Administration.

 

Kunder

Karolinska institutet, Luleå kommun, Centrala studiemedelsnämnden, Radiotjänst, Kalix Tele 24, Skellefteå energiunderhåll, Vägverket m.fl.

Vad tycker kunderna?
”En både insiktsfull och rolig föreläsning så ett stort tack från oss”

”Våra dagar blev exakt vad jag hoppades på mycket tack vare din perfekta föreläsning”

”Jag vill bara passa på och tacka dig för din presentation i Umeå senast!  Ditt föredrag gjorde positivt intryck på samtliga våra medarbetare och det gav otroligt trevlig stämning under kvällen! Sedan måste jag ge dig en eloge för hur du vävde in våra ledord och värderingar i din presentation, utmärkt bra!”

”Tack för din insats. Dagen blev mycket uppskattad och det är din förtjänst. Väldigt bra!”

”Vi är väldigt nöjda och det väckte garanterat många tankar"

"Jag vill börja med att tacka för en inspirerande och otroligt rolig föreläsning! Du var definitivt

kick-offens höjdpunkt. Alla borde ha en Robert att lyssna på lite oftare.

 

 

Föreläsningarna kundanpassas efter era behov.

 

Föreläsningar bokas genom:


Talarforum 
08-545 535 00

Föreläsningar
Utbildningar

Inspirationsföreläsning
Medarbetarskap

Föreläsningen passar bra på företagets kick-off eller vid andra tillfällen då man vill förstärka vi-känslan, ge medarbetarna lite ny energi och inspiration att tänka i nya banor

Inspirationsföreläsning
Att våga förändras

Står företaget inför en stor förändring ?
Då kommer denna föreläsning väl till pass. Den kraft i förändringsprocessen, förklarar oro och ger tips på hur andra lyckats. Föreläsningen situationsanpassas.

Inspirationsföreläsning
Kreativitet

Det är bara små detaljer som skiljer vinnarna från förlorarna. I denna föreläsning ges exempel på kreativa och framgångsrika lösningar som har skapat vinnande företag. En kreativ gemensam workshop ingår i föreläsningen som anpassas efter företagets behov.  

Inspirationsföreläsning
Studenter

Specialanpassad föreläsning som riktar sig till studenter inom folkhögskola, högskola eller universitet. Föreläsningen ger en bild av vad framtidens arbetsgivare kräver och vilka saker man bör tänka på för att bli en bra chef.

 
stäng